Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI SONA ERDİ.

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SİNEMASI SONA ERDİ.

- SENİN İÇİN SİNEMA–

M1 ADANA AVM’DE AÇIKHAVA SINEMASI SONA ERDI.

- SENIN IÇIN SINEMA–

 

Kosa Kosa Okula Kosa Kosa Sinemaya.Ücretsiz açik hava sinemasi en güzel filmlerle gösterimlere ev sahipligi yapti. Eglenceli,komik,çok keyifli filmler M1 Adana AVM’de gösterildi.

 

M1 Adana Avm, her yil düzenledigi Açik Hava Sinema etkinligi ile Adanalilara keyifli anlar yasatti.. Her hafta düzenli olarak M1 Adana AVM Sahne’de gerçeklesen gösterimler, Adanali sinemaseverlerin yogun ilgisiyle karsilandi. Geçtigimiz yillardan bu güne düzenli olarak gerçeklesen etkinlik, bu yil yenilenerek birçok filmi açikhava sahnesinde seyirciler ile bulustu ve adanalilarin yaz gecelerini renklendirdi. Artik geleneksel hale gelen Açik Hava Sinema Geceleri’nde, sinemaseverler ; ‘’Organiza Isler Sazan Sarmali’’,’’Öldür Beni Sevgilim’’, ‘’Hedefim Sensin’’,’’Kral Sakir Oyun Zamani’’,‘’Aile Arasinda ’’, ‘’Dügüm Salonu’’,’’Olanlar Oldu’’ ve ‘’Eksi Elmalar’’ filmlerini izleme firsati buldu. 20 Eylül tarihinde baslayan etkinlik her hafta düzenli olarak gerçeklesti ve 12 Ekim tarihinde son buldu. Gösterimler tamamen ücretsiz olarak gerçeklesti.

 

‘’Olanlar Oldu’’ Filmi Hakkinda;

Zafer ve annesi Döndü Hanim Ege’nin bir kiyi kasabasinda birlikte yasamaktadir. Yasi geçmekte olan oglunun kasabanin güzeli Mehtap’tan ayrilmis olmasina ve hala evlenmemis olmasina üzülen Döndü, bu gidisata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazi teknesinin sorunlariyla bogusan Zafer’in yaptigi mavi turda olanlar olur! Zafer ünlü dizi oyuncusu Asli ile tanisir ve ikili arasinda önüne geçilemez bir çekim baslar. Ancak Asli Döndü Hanim'in ideal gelini olabilecek midir? Mehtap'in babasi Ibrahim'in sinsi planlari da Zafer ve ailesinin pesini birakmayacaktir. Tüm bunlarin üstüne Asli'nin eski sevgilisi dde tatile dahil oluverir! Bu tatilde ask, komedi ve talihsizlikler birbirini kovalayacaktir! BKM yapimi komedi filminin oyuncu kadrosunda basrolde Ata Demirer yer alirken, kendisine Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Sergen gibi taninmis isimler eslik ediyor. Yönetmen koltugunda Hakan Algül'ün oturdugu komedi filmi Olanlar Oldu'nun senaryosunda da Ata Demirel'in imzasi var. Filmin görüntü yönetmenligini ise Ahmet Sesigürgil üstleniyor.

‘’Eksi Elmalar’’ Filmi Hakkinda;

 

Sert mizaciyla taninan Belediye Reisi Aziz Özay'in kent çapinda meshur iki özelligi daha vardir: Biri herkesin imrendigi meyve bahçesi, ikincisi de evlenme çagina gelmis, birbirinden güzel 3 kizi. Kasaba merkezine inmeyen, insan içine çok çikmayan kizlarin taliplisi ise çoktur. Aziz Bey'in esi Ayda ve kizlari Muazzez, Türkan ve Safiye'nin öyküleri 1970'li yillarin sonunda Hakkari'de baslar ve 1990'li yillarin sonunda Antalya’ya dek uzanir... Yilmaz Erdogan'in yazip yönettigi filmin basrollerinde Zeynep Farah Abdullah, Sükran Ovali ve Songül Öden yer alirken kadroda kendilerine Sükrü Özyildiz, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk, Cezmi Baskin ve Aziz Özay rolünde Yilmaz Erdogan eslik ediyor. Filmin yapimciligini ise BKM üstleniyor.

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN SİNEMA–
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı